Wednesday, 26 August 2015

WoRdLess WedNesDaY




im back...!!

as salam uollsss
huhuhuhu hampir setengah tahun oiii x update blog
kemalasan n kekangan masa yg wat aku x sempat nk update blog...almaklum la sejak anak dh dua ni x tekejor masa oiii
dkt umah nk wat keje2 umah lg nk layan anak2 lg....dkt ofis plak busy keje n kalo free pun nk kene pam susu mmg x sempat oiii nk update blog n bw T____T


insya Allah azam sempena bulan kemerdekaan ni aku akan cube utk update blog...hihihihi
ok, bye...!!!


Wednesday, 14 January 2015

sELaMaT TahUn BaRu 2015



salam tahun baru uoollsss.....
adoiii mintak maaf bnyk2 la ye....aku ni selagi x besalin mmg gini la mood aku
sekejap tenggelam sekejap timbul ^____~

alhamdulillah hari ni aku dah 37 minggu 2 hari ....EDD aku 4 feb 2015 tp aku rase mcm dh x lama lagi je ni *__*
sbb masa Medina hari tu aku besalin 38 minggu 5 hari

korunk doa kan semoga aku & baby sihat dan selamat ye ^___^
semoga segalanya dipermudahkan...amiiin



last but not least.....meh layan pic kakak baby yg dh makin bnyk akal skrng ni makin noty pun ye skrng ni taauuu...mummy x tahu la mcm ne ade adik baby nnt ~____^
hope Qaireen Medina blh jadi kakak baby yg baik utk adik baby ok



Friday, 5 December 2014

nAk maRaH taPi.........

salam petang jumaat uolls
hari lambat sket update blog n nk BW pun mcm lemau je -___-
x tahu nape hari ni mcm x sihat je.....tekak sakit n adik baby dlm perut ni aktif lain je hari ni
dari pagi dok mengeras n asek tendang2 je...nk bejalan g toilet pun x larat ~____- 

ok la meh layan story anak manja daddy ni
skrng ni mcm2 tau perangai dia....lepas satu2 dia ni tauuu
makin hari makin panjang akal...makin bnyk auta dia ok


kejadian ni ptg malam bile nth....aku tgh dok ralit tgk tv, daddy x blik work lagi
diam je budak ni tau...bila aku tgk dia...!!!!
errgggghhh Medinaaaaa....!!!



suke wat muke mcm ni bile kena marah
kalo daddy n atok marah lagi dia drama queen ok!!


mummy baru marah sket je tu tapi dia ounye drama mcm kene marah teruk tauuu...
kalo gini la rupenye...mummy nk marah pun x jadi tauuu



jgn percaya dgn pic atas ni ye....sume ni hanya lakonan budak mengada ni je tau
skrng ni makin menjadi2 tau manja n mengada dia....tgh menghitung hari nk jadi kakak laa tu ^____^
hik hik....manja sngt laa kakak baby ni