Monday, 11 July 2011

LunCh dATe wiTh...... (^_*)

Haiii.....sELamAt pAgi sUme....!!! sihAt??
hEhEhE....hAri nI mOOd aKu hEpi snGt tU pAsaL pAgi2 aKu dAh uPdatE bLog (^_~)

oK2...maLas nAk bEbel bNyaK2 lagI...
Ni aKu nAk ciTer aKtivIti hAri sAbtu akU yG lEPaS....
aKu aDe Lunch DatE?? lUncH dAte dGn sApE pUlaK???
oRng sIbUk dGn 'bErsIh' sUme dOk uMah jE....aKu bLh plAk naK kuAr n RedaH jEm..!! aDeehhhh 




jEm pUn jEm la....Aku PedUli Ape....hehEhE (*_^)
aCtuAlly, sAbtu lEpas aKu dApaT jEmpuTan mAkan tEngahaRi bEsaMa kEluargA eN.bF (^_^) hUhUhu......jGn sALah saNGka aPe2 tAu...xDe mAjLis Ape2 pUn sAje Je eN.bF aJak mKan dGn fAmilY dia (",)

hEhEhE....kEbeTulAn kHaMis n jUmaaT lPas Aku cUTi, sO aKu dEnGan rAjiN nYa bUat lA cHoc cAke uTk diBaWa bErsAma SebAgaI bUah tNgan


(sila abaikan tudung periuk tu ye)


hAri sAbtu tU aKu smPai uMah eN.bF dLam kOl 1.30 ptG
hEheHe...mAcAm2 pErasAan AdE mAsE tU oK...!! hEpi+cuAk+tAkuT+mAlU= (^_^)  tApi aLHamduLillaH aKu dApAt tAngaNi pErasAAn sUme Tu dGn tEnaNg (*_@)

mEnu lUncH hAri tU....mAma mAsAk kAri iKan + aYam sAmbAl (feVerEt eN.bF) + saMbaL tEmpe vErsiOn jAwa (reQuest dAri aKu...tHanks maMa coZ sUdi maSak kAn) + saYur aPe ntAh mAsAk lEmak pUtIh.....fuuhhh, sEdaP wEiii....!! 
pIc mKANan aKu x sNap cOz aKu MALU (^_^) 
yE la, xKan tEtibE nAk snAp2 pIC KaN.....nANti aPe PlAk mAma ckAp, xPAsaL kEnE rEjEct.....hAhAhA (",)


nI pIc kAmi lEpas mKaN



pIc nI cuRi2 sNap mAsa mAma g soLat (^_~)



lePas mAkAn bOraK2 Jap tHen dAlaM kOl 4.30 pTg eN.bF aJak g bEli kErepEk tUk kAkaK2 oFis dIa kIriM....
sO aKu Pun mNtaK dIri Utk PulaNg duLu....
tHanKs mAmA n PaPa cOz suDi jEmpUt saYa maKaN tEngaHarI bErsAma2 (*_^)

oK.....nI pUla KejAdiaN di KedAi kErepEk dKt aRea BanTinG....



sIAp bAwaK LiSt tU...!!


hAmiK kO....pEnUh 2 BakUl.....!!


hEhEhE..... saYanG kAmu...!!!!


oK tU jE la ciTer nYe....NanTi kIte sMbuNg lAgi Ye...
nAk siAp kAn kEjE mNggu Lpas Yg tErtUnggAk.....
hUhU...eSok aKu nAk cuTi LAgi

hEpi bLoggIng (^_^)

4 comments:

  1. Ooo... kalau tak hepii... tak update laa blog tuu...

    ReplyDelete
  2. hehe...update la jgk tp x serajin pagi2 ni la =)

    ReplyDelete