Friday, 25 April 2014

RaGam QaiReeN MeDiNa

haaloooo...skrng ni sume entry asek citer pasal Medina je. lepas dia, dia lg 
hihi gitu la bila dh ade anak kan....lg pun xthu nk citer ape sebenarnya T____T
ok2, meh kt layan Medina ragam Medina bile dok umah dgn mummy ber2 bile daddy g wat frelance job


mule2 elok je perangai dia...tersengeh2 je kan
senyuman n muke manja tu yg selalu wat mummy cair n x jadi marah dia tau
 

wat muke manja n mengada2 tu kan


pastu mummy bg book suh baca xnk....dia nk jgk amek book daddy
ok xpe, mummy layan kan lg 
 

dia start masuk book dlm mulut plak
skrg ni mmg hobi dia ape segala mende yg ade dkt tngn dia tu mest nk masukkan dlm mulut tau
 

bl mummy tegor dia wat x tahu je tau...makin syok plak dia hisap book daddy tu
mummy tgk book daddy dh mule nk basah T___T
mummy ape lg amek la book tu dari
 

sudahnya tenletang n meraung 
 

menanges mcm kene pukul tau....haihh la anak


hari jumaat dkt ofis aku ni ade jualan so aku pun beli la book utk princess aku tu
cari yg jenis kain tu tp non hado plak so beli je la yg ni
 

ok2 mummy dh belikan awk book so plz bace book sndr ok syg
rajin2 bace book ok
 

16 comments:

  1. Medina dah ada book sendiri.. lepas ni x payah basahkan book mommy & daddy yer.. hehe..

    salam perkenalan dear.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jgk thanks coz sudi singgah sini =)

      Delete
  2. salam kenal....singgah sini....

    cumelnya medina...semoga menjadi anak yg solehah....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak, alahaii Medina pandainya. nak study tu. hehehe geram tengok medina bambam ni. heeee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, hihi akak lg geram dgn bam2 ni...skrg ni lg mcm2 ragam, makin pnjng akal dia tau

      Delete
  4. kalau umur mcm tu...suka gigit semua benda...dah besar sikit..suka koyak buku/suratkhabar pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasalnye kan....akan dtg nnt mummy kene pantau lebih ni =p

      Delete
  5. yg bahayanya bila kertas dah basah malut mlut. Fateh Uwais selalu mcm tue. bila nak kuarkan dari mlut mula bebai takmau bagi grrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  6. hahha. medina oiii.. grm betui la aunty degan kamu ni.. grm nk kokak peha medina. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi meh la kokak pehe sy aunt =)

      Delete
  7. Kawaiiii mcm sebaya ngan my princess...brpa bln ni❓
    Sedap namanyer 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. bln 5 ni masuk 8 bulan dh. princess awk bape bulan?

      Delete
  8. comelnya medina..cair hati tgk ^^)

    ReplyDelete