Wednesday, 5 November 2014

BesDaY bASh QaiReeN MeDiNa ~ paRt 1

ok ni confirm....confirm hari ni aku telebih rajin ^____^
keje dah settel..bos pun dh gi meeting so ape lg kan
satu hari smp 2 kali update entry....hihihi bkn nk kene wat ape pun...sume mmg dh ade dlm draf ni juz nk edit sket pastu publish je =p


Qaireen Medina is 1
Alhamdulillah 15 September 2014 genap la setahun anak mummy n daddy ni
kejap je masa blalu....rasa mcm baru je bersalin kan budak gedix ni ^___^

besday bash Medina ni kami wat awal sehari sbb 15hb tu hari keje kot so kami wat 14hb.
wat dkt umah PIL dkt banting. kwn2 daddy yg ramai nk dtg pun so wat la dkt banting
kenduri akikah n cukur jambul Medina hari tu dh wat sebelah aku so kasi fair la kan.

majlis start lpas zohor. acara dimulakan dgn tahlil dan doa selamat. dlm kul 3 baru party start.
dr pg Medina x tido2. penat aku suh dia tido tp dia xmo. sibuk nk main dgn kazen n kawan2.
ye la, aku nk bg dia rest sbb xmo la time majlis nnt dia ngarok nk tdo plak kan.
betuah nyer anak, dh kul 3ptg mcm tu baru la dia nk tdo kan!! dlm org ramai2 n bising2 tu dia blh lelap ok!!
xpe mummy bg peluang Medina lelap kejap smntr kwn2 mummy x smpai lg *___~


dlm kul 4ptg mcm tu sume dh smp n dh ready nk cake cutting so aku kejut kan la Medina.
alhamdulillah Medina mmg good gurl. dia langsng x nanges n x mengarok
ok je mood dia ^____^


tp mule2 wat muke tkejut...tgk nape ramai sngt org kumpul dkt depan dia ^___^
 


fuuhh fuuhhhh....!!!!
mummy n daddy yg over tiup lilin tu.....hihihi
 

kemain tekun lg ye anak mummy tenung kek tu
 

yeaayy...anak mummy dh setahun
insya Allah tahun depan dh jadi kakak.
semoga Medina jadi kakak yg baik ye 
 



besday kek ni aku oder dgn kak ita gula dan mentega
alhamdulillah sngt2 sedap n puas hati la oder dgn dia


ni antara family / tetamu yg hadir

 
 
anak daddy sgnt2 ni...!!!
 

thanks kak lieya coz sudi dtg 
 

Medina with aunt iqa
suke sngt Medina kutil tahi lalat aunt iqa ^___^
 


2 org bff aku yg dtg...lg 2 org tu xdpt dtg sbb ade hal lain
ok tahun depan xnk dtg besday bas anak korunk plak =p
 

hihi yg lelaki tu bff hubby dr kolej lg.
kami kahwin n dpt anak pd tahun yg sama. ehh diaorg jgk la pengapit kami masa kami kahwin dulu
anak plak bese dlm 3 minggu je kot....hihi konon2 kami ni bebesan la ^___~
 


Medina ni blh tahan jgk dia nyer garang n noty tu...dia bkn takut org pun
 tgk la tu, selambe je amek Firash nyer topi


ni plak kwn2 hubby.. ehh kire kawan2 aku jgk la coz kami mmg rapat
ingat x aku penah citer kwn2 aku yg group happy family tu? hah diaorg la ni
 

ok dh....nnt kt smbng part 2 plak ye
bnyk sngt gambo ni....hihihi

10 comments:

  1. cntik deko besday ..
    happy belated besday sayang :)

    ReplyDelete
  2. ibu kepada median pun sweet no wonder medina tu cute hikss...happly belated besday medina..semoga membesar dgn baik ye syg

    ReplyDelete
  3. cantik deco kt meja kek tu..comelnye medina..mg jd ank yg solehah n kakak yg penyayang kt adik nnt..aien bile due?

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin =)
      insya Allah awal Feb 2015

      Delete
  4. Seronoknya akak bakal dpt Ank ke dua yer tahniah

    ReplyDelete