Monday, 2 June 2014

sHoRt vaCaTioN

salam & morning uolls 
fuuhh lama nyer x update blog. mood ke laut sgt2 ni nk update blog weeii >___<
hurrm, meh layan citer dh basi aku ni. 
basi pun basi la janj berupdate ye x? 

kejadian ni blaku awal mei hari tu. besday aku so hubby wat suprise kononnya. beriye ckp nk blik banting tp suh aku packing baju cantek2...aku tnye nape? hubby ckp esok dia nk bwak jenjalan. ok!!!


sabtu pg2 kami dh kuar. Medina pun x mandi, tukar pempers n baju je. odw tu aku tnye hubby lg nk g mana sbb jln yg dia lalu lain. masuk hghway nape? pastu dia jwp suprise....ok fine!!


spnjng jln dlm kerete aku n Medina tido..huhu dh bngun awal pg kan so kene la kadaq tdo tu ~___^
hubby benti dkt rnr tapah baru aku sedar n dh blh agak mana dia nk bwak...hihihi
so ktorg benti bekfes n mandikan Medina  jp.


Medina said : yeeaayyy, daddy nk bwk g holiday!!


bace book jp la smntr nk smp CH ^___^


kami smp cameron highland dlm kul 10 lbh. b4 check in hotel ktorg g mkn2 n jln2 dulu



tmpt wajib singgah kalo dh g CH 



Medina sngt3 excited. seb baik masa Medina pegang n tarik daun strawberi ni pekerja ladang ni x nmpk, kalo mest dh kene sound =p



daddys gurl ❤️



fresh strawbery...nyum3! hihi tp aku x beli pun eskrem n air strawbery ni sbb aku tngk yg jual n wat sume india je ^__~
hihi aku  mmg gitu....ade sket was2 tntng kebersihan dia


lagak mcm org besau je tau dia ni....




3 of us ❤️❤️



mummy selfie jap ^___^


1 hari jln2 x beli ape pun...beli mende ni je utk Medina 


hahh th pun letih ehh!! dr td sakan dok jln je xnk sleep pun kan.
hihi ktorg check in dlm kol 4ptg. 


owhh ye, ktorg check in dkt hotel rossa pasedena. hubby book dari ofis dia je. 
haiihh org lelaki wat keje senang je....bkn nk kol hotel sndr n book...tp xpe la dh org nk blnje n nk bwk jln tu kt besyukur n beterima kasih je ^___^


hahh tu la hotel nyer..
mlm lpas mghrb ktorg kuar g dinner n g jln2 pasar mlm brincang.
ktorg xbeli ape pun...beli jagung mutiara je. sayo2 dia aku tgk mcm x fresh je sbb dh siap pack kan. 


hihi mlm tu dpt msg dr hubby ❤️ 
tdo 1 katil pun dok wish dlm wasup kan. hihihi aku tdo awal mlm tu, blik dr pasar mlm terus tdo sbb nk tdo kn Medina so dgn aku2 sekali tbabas.

fuuuhh dh mcm karangan plak aku tgk nyer...ok la day 2 kt smbng esok plak ehh

to be cont part 2 =)

26 comments:

  1. Hepy Bezday Aein..moga panjang umur murah rezeki dilimpahi kerahmatan oleh Allah....
    Hari tu okje baru pergi CH...Tak de apa sanagtkan CH ni tapi bolehlah nak jalan jalan hehe

    ReplyDelete
  2. Baiknya medina, releks je duk dlm carseat dia. Luth, jgn hrp. X ajar dr kecil kot..rugi je beli..padahal x pkai pn. Medina, nanti kwn dgn luth. Luth nakal sikit tp dia cerdik..
    Hpy belated besday kat mumy medina..
    Tgok gmbr ni rasa wajib pergi jugk. Nk mkn strbery smpai muntah..

    ReplyDelete
  3. salam aIEn ..

    hihih..wah..ni seprise besday vacation la ni.. ^^
    alhamdulillah.. sekali sekala diari mcm ni mmg best.. :)
    dah lama tak ke ch ^^

    ReplyDelete
  4. Wahhhh..sonok medina gie jalan2 ye..mommy pun happy je daddy ajak jenjalan..ehhhh, tp ade ke org yg xhappy..kihkihkih..

    ReplyDelete
  5. So sweet... pandai husband buat surprise yer.. Btw happy birthday yg ke brp nie..hehehe =D

    ReplyDelete
  6. lama x p CH. sesekali p, mesti best kan..:)

    ReplyDelete
  7. wahhh... best nya dapat hadiah jenjalan ke CH.. kira suprise kan...hehe... aksi2 Medina sangat comell... geram nengok dia..:)

    ReplyDelete
  8. Wah, bestlah gitu dapat surprise gi jalan-jalan kat CH. Selalu sangat baca pasal CH kat dalam banyak blog, bilalah agaknya dapat pergi lagi nih :(

    ReplyDelete
  9. sonok nya dapat habiskan quality time dengan family sndiri kan. entah bila dpt nk pegi CH tue asyik tertunda je huuuu

    ReplyDelete
  10. Ain.. ni kak ayu.
    Tatau nk ctct ain mcm mana so komen sini aci la kan? Heheh

    Harga lipstik cozuma tu RM35 termasuk postage. Harga asal RM41 termasuk postage.

    Kalau berminat.. boleh whatsapp akak: 013-255 0727

    Pandora Red mmg plg cantik.
    Beli semua 5 warna akak bg rm151

    ReplyDelete
  11. best dpt surprise mcm ni...CH amat disukai...tgk bunga cantik2

    ReplyDelete
  12. tembam nye die...comel...

    ReplyDelete
  13. kami klu ke CH mesti pergi Healthy Strawberry Farm tu...
    bestnya dpt makan strawberry segar kat situ, sedappp..

    ReplyDelete
  14. hai medina.. sebaya dengan hakimi lah.. comel la awak ni..hihihihi

    ReplyDelete
  15. comelnye baby ...cute la awok...ehehe

    ReplyDelete
  16. sonok lee dak medina dpt pi jalan2 kat CH.... nanti daddy belanje bawak pi jauh2 lak yeak medina.....

    ReplyDelete
  17. Epy belated besday aieN..akak JM pun dh lama tak singgah sini..rajin2 lah update nanti leh akak singgah selalu :-)

    wahh..Media...udah besor dia....tak sejuk ke berseluar pendek je..wahh...dpt surprise dari Hubby pegi CH...jelezz i oulsss

    ReplyDelete
  18. alololololoooo sukaa lewteww pergi CH sejukkkk.. dapnyee stobeliiiiiiii

    ReplyDelete
  19. dah lama tak naik cameron, seronok tgk si comel medina..:D

    ReplyDelete
  20. mmg best dh la seprize naik plak CH... asyikkkk
    hepi belated besday :)

    ReplyDelete
  21. Salam Aien,

    Terima kasih sudi singgah blog I. Nanti I jalan-jalan ke 'rumah' you ye? I dah followed and add you in my blog list. Happy weekend in advance! :)

    ReplyDelete
  22. Comel je Medina... :)
    Geram..hehee

    ReplyDelete