Tuesday, 20 May 2014

akTiViTi di haRi miNggU

salam & selamat ptg
yahoooooo mnggu ni bos xde. sume bos o/station so blh la kt rileks2 sket. 
ehh bkn nk ngolor tau....hahahhahaha mcm terasa la plak =p 
keje2 yg terunggak masa cuti last week sume dh siap so blh la makan angin jp kan ^___^

story dh basi baru aku bkesempatan nk citer tp xpe la korunk layan kan je la ehh...
kejadian ni blaku weekend sblm medina demam tu. as usual setiap weekend kami mmg akan blik banting. hulu langat biasanya blik weekdays je sbb dkt sgt dgn umah kan.

weekend tu FIL nk g main golf dkt kelab golf morib so aku pun ajak hubby bwak Medina g swimming dkt kelab tu. smntr tggu atok play golf Medina blh swimming :)


muke xcited nk swimming


haiiippp nape x menyabo sgt awk ni ehh Medina?? 
terus nk terjun pool ye?


hamboiii tenang je dia ehh? siap lapang kan tngn mc tu ehh.....mummy lepaskan baru th =p


muke suke sngt



muke marah n xpuas hati bile aku letak dia dlm pelampung tu. haihh mummy pun nk swimming la so Medina dok la dlm tu jp
hahha x smp 10min pun dh mjerit2 xnk dok dlm tu.


ok2 daddy take over plak ehh..mummy nk swimming =p


tgk la tu muke dia bl dpat kuar dr pelampung tu...muke geram ke dgn air 
kaki n tngn kemain lg pandai main dgn air



daddy masuk kan muke dia dlm air pun dia rileks je...xde lngsng meronta2 or menanges.
hihi good gurl la anak mummy ni. x takut air :)
nnt dh bsar sket mummy hntr swimming class ok sy

16 comments:

  1. alahai comelnya baby akak..tak takut air plak tu

    ReplyDelete
  2. salam...rimas kut yer dlm pelampung..:D

    ReplyDelete
  3. salam, kecik2 dah pandai berenang,

    ReplyDelete
  4. comelnya... suka swimming yer medina.. auntie zana x tau berenang, tapi median kecik2 dah belajar berenang.. good job sayang..

    ReplyDelete
  5. comel...senang kalau tak takut air ni :)

    ReplyDelete
  6. Syioknye medina mandi pool..pandai betul dak comel nie swimming..;)

    ReplyDelete
  7. gud gurl laa medina!! sgt2 berani main air....

    boleh sgt dah ni diks anta swimming class....leh jadi mcm bella tuh..... leh laa turunkan berat badan tokmoh sikit kakaakakakaka

    ReplyDelete
  8. bagus medina tak takut air..kemain comel gaya dia berkubang

    ReplyDelete
  9. salam, comel medina, sukanya dia dengan air.

    ReplyDelete
  10. salam sis...
    amboii seronok nya tgk anak dara tu berenang... hihihi... so cute...

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah lawat anak dara comell tu...hihi

      Delete
  11. hahahahaha comey beno medina lapang tangan eeeee gerammm

    ReplyDelete
  12. Salam k. aIEn ..
    hihi.. alollololo..comeynye awk buat muka eksited cenggitu medina..
    kak. bagus tau ajar anak2 baya medina ni swimming kat pool.. ^^

    ReplyDelete
  13. Beranilah tu namanya....steady jer duk dlm air tu hehe...Budak budak mmg tak suka duk dlm pelampungkan Aien

    ReplyDelete