Monday, 13 August 2012

iFTaR aT mAriOtt AgAiN

syukur alhamdulillah
di bulan2 ramadhan ni murah plak rezeki 
last week dpt jemputan iftar di Mariott Putrajaya lg


wink . . wink
bergedix dulu di lobi hotel


replica umah tradisional di lobi hotel


kali ni ber iftar di japanese restaurant
FYI aku jarang makan makanan jepun ni
so layan kan je la ape yg ade nnt (*__~)


Midori Japanese Restaurant 
Aras 2 Mariott Hotel Putrajaya



price not bad la
RM 88++ per person


ngeh3 kali ni bnyk plak pic aku
tmpt ni x ramai org mcm dkt zest restaurant
so blh ar mntk boss tlng snap kan piccas (@__@)



mkn pakai chop stick ??


MA Azli & Dr.Ali
my boss yg paling sporting


dkt japanese restaurant ni mmg mkn sushi je la kan
mcm2 jenis sushi ade tau


ok2 jom tgk ape mkanan yg aku mkan hari tu
mmg aku telan je sume ni
seb baik rase dia ok la





  


nasi goreng dia sedap la jgk
tp dia mcm pkai beras pulut je coz melekat2 nasi dia tu



desert dia sket je


my plate
2 round je aku layan coz xbnyk pilihan
aku ratah fresh salmon n sushi je


hahh yg ni mmg aku x makan
coz aku xthu ape mende ni
mcm pelik je rupenye
boss aku pun x makan (^__~)


** ade kejadian selapas aku makan japanese food ni
nak tahu ape ??
tggu next entry ok (^__^)

2 comments:

  1. amboi3...santeknye baju n tudunnn tuu..beseri2..i loiikee!!!dah ade seri pengantingg laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeeee. . . malu shayerrr tau =)

      Delete